London Schools Symphony Orchestra

Festivalul ICon Arts nu doar că adună sub același acoperiș instituții din România și din străinătate, arii diferite ale muzicii și artelor contemporane, ci și apropie comunități foarte diferite (public urban, localnici, artiști internaționali) și creează o conexiune artistică între spații istorico-geografice diferite.

Artiștii invitați anul acesta străbat un drum lung pentru a fi alături de voi, parte din Fenomenul ICon Arts. Vor veni pentru studii și pentru a concerta invitați din: China, Germania, Italia, Iran, Irlanda, Japonia, Kosovo, Liban, Marea Britanie, România, Republica Moldova, SUA.

Mai mult, Festivalul ICon Arts este un liant anul acesta între alte trei Festivaluri, în același spirit, de a unifica diferite ramuri ale artei: „Festivalul de Film și Istorii Râșnov” unde se va desfășura secția de jazz, Festivalul „Săptămâna Haferland”, dedicat promovării culturii săsești din Transilvania, dar și festivalul de film horror & fantasy „Lună Plină” din incinta cetății fortificate Biertan. Altfel spus: veniți la Festivalul ICon Arts și veți avea parte de un regal artistic așa cum nu s-a mai realizat în România. Tot ce vă trebuie este să vă notați din timp datele evenimentelor. Amănunte, în pagina dedicată programului.